Καμία αμφισβήτηση για το ριάλιτι επιβίωσης που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης την περασμένη σεζόν, φέτος όμως δεν νομίζω ότι παραμένει στο ύψος των περιστάσεων και θυμίζει περισσότερο παιχνίδια καλοπληρωμένων διακοπών.

 1. Κοιμούνται σε κρεβάτια με στρώματα που δεν είχαν ούτε σπίτι τους.
 2. Κάνουν ταξίδια και εκδρομές που για κάποιους είναι όνειρο ζωής.
 3. Σουβλίζουν αρνιά που πολλοί τα στερούνται και το Πάσχα ακόμη.
 4. Γεύματα σε εστιατόρια που σήμερα είναι για γερά πορτοφόλια.
 5. Βρίσκονται σε μια παραλία όνειρο και όχι στη ζούγκλα.
 6. Μέχρι και μασάζ και φροντίδα προσώπου απολαμβάνουν.
 7. Θέλω τη μαμά μου εδώ είναι και οι συγγενείς περίεργο για survivors.
 8. Κρατούν στο παιχνίδι αδύναμους κρίκους με αποτέλεσμα την αλλοίωση και χειραγώγηση των αποτελεσμάτων αν ψηφίζουν ομάδες παικτών.
 9. Περνάνε μηνύματα του τύπου κι αν δε προσπαθήσεις πολύ κι αν δεν είσαι δυνατός μπορείς να κερδίσεις για αλλού ναι εδώ όχι είναι παιχνίδι δυνατών καθαρά.
 10. Επιλέγονται παίκτες που δεν καταλαβαίνω τα κριτήρια στο λάκκο με τα φίδια και τα λιοντάρια ρίχνουν κοτόπουλα, λαγούς και χελώνες με ποια προοπτική για τη τηλεθέαση υποθέτω, αλλά το υποβαθμίζουν.
 11. Δεν υπάρχουν όροι ευγενούς αθλητικής άμιλλας καθώς μετά το τέλος κάθε game οι ομάδες δε δίνουν χέρια και δημιουργούνται έντονες αντιθέσεις, όπως στα αγωνίσματα οι υπόλοιποι να περιορίζονται στο πάγκο τους και όχι να ουρλιάζουν στο κεφάλι του αγωνιζόμενου και να τον τσαντίζουν, που γίνετε αυτό.
 12. Και το κουφό για μένα τα ζευγάρια των αγώνων έπρεπε να προκύπτουν με κλήρωση για να είναι δίκαιο κι όχι η επιλογή από δυνατούς των αδυνάτων και να παίζουν και γυναίκες με άνδρες ισότητα από την αρχή θα γίνει έτσι κι αλλιώς στο τέλος !!

Τέλος δέχομαι ότι είναι μια τηλεοπτική παραγωγή και ο παραγωγός έχει το καρπούζι και το μαχαίρι.

 

 

🔥54

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.